Oferte Pachete

Contact

Mese Evenimente 

Agentia Banner ofera spre inchiriere mese rotunde, patrate sau dreptunghiulare pentru petrecerile in aer liber sau orice alta locatie

 

Mese rotunde

 Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto

Inchiriem mese rotunde ideale pentru orice tip de evenimente de la cele indoor la cele outdoor.Mesele au blatul cu diametrul de 1.60 - 1.80 m ideale pentru 10 -12 persoane.

 

Mese cocktail

 Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto Album Foto

 

Inchiriem mese de cocktail, foarte apreciate de clientii nostri. care folosesc  aceste mese pentru organizarea de  cocktail-uri, coffee break-uri, lansari de firme;  reprezinta un element decorativ care poate fi folosit impreuna cu husa de  tip strech special conceputa si croita pentru ele precum si cu sistemul individual de iluminat. Inaltime 110 cm , diametru 90 cm.

 

Mese dreptunghiulare si patrate

 

 

Agentia Banner ofera spre inchiriere mese,patrate sau dreptunghiulare pentru petreceri, coffee break-uri, lansari de firme,   nunti in aer liber sau in orice alta locatie.

 

Seturi Berarie

 Seturi-Berarie Seturi-Berarie Seturi-Berarie Seturi-Berarie Seturi-Berarie Seturi-Berarie

 

Seturi de berarie - Un set contine o masa dreptunghiulara si doua bancute din lemn pentru 8-10 persoane. Acest mobilier este ideal pentru petrecerile in aer liber.

 

Mese de inchiriat 

Agentia Banner ofera Mese de inchiriat

Oferim servicii de inchiriere mese si scaune la preturi accesibile, pentru toate petrecerile. Contactati-ne, iar noi vom fi bucurosi sa va ajutam sa faceti din petrecerea dumneavoastră un eveniment grandios!

 

Cort Herastrau

Galerie Video

Galerie Foto

Sondaj

Va place acest site?
 
Copyright © 2018 www.corturidelux.ro. Toate drepturile rezervate.
Agentia Banner! este software elaborat de Agentia Banner www.corturidelux.ro
Servicii Anunturi Anunturi Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!