Oferte Pachete

Contact

Corturi Evenimente

Cort Pavilion

Agentia Banner este o companie implicata in diferite evenimente. Corturile noastre pot fi folosite pe scară largă în expoziţii profesionale , nunta in aer liber, evenimente sportive şi diferite festivaluri. Corturile pot fi, de asemenea, folosite ca depozit, atelier si adapost temporar pentru proiectul de construcţie şi adapost de urgenţă în caz de catastrofe.

 

Cort Pagoda

Corturile Pagoda au o structura complet modulara. Fiecare model de cort este conceput pentru a se modula in multiple forme.

Acest cort are un sistem de instalare cu jgheaburi pentru scurgerea apei de ploaie. Corturile pagoda foarte rezistente la intemperii. Toate corturile au o structura de aluminiu solida şi rezistenta acoperita cu PVC. Fiecare model este însoţit de raportul de analiză structurală şi de certificare a foii de ignifugare, toate în conformitate cu reglementările europene actuale de siguranţă. Dimensiunile lor sunt 3*3m si 5*5m. Pentru alte intrebari nu ezitati sa ne contactati

 
 

Descriere Cort

 
 

Suntem specializati in inchirierea de diverse corturi, cum ar fi corturi de petreceri, corturi de nunta, corturi evenimente, corturi marquee, activităţi de festival corturi, corturi eveniment sportiv, corturi de conferinţe, corturi pagodă şi aşa mai departe. Corturile noastre sunt utilizate pe scară largă pentru: expoziţie în aer liber, pentru birouri, saloane VIP, centru de primire, centre de ştiri, zona de catering, de inspecţie zonă de securitate, serie de expoziţii, spectacole, de party, sărbători ceremoniale, evenimente sportive, festivaluri tematice, etc.

 

Ramele corturilor

De inalta calitate, din aliaj de aluminiu, puternice si durabile. Structurile noastre pot fi construite in functie de nevoile dumneavoastra. Nu exista nici o coloana in mijlocul structuri, se poate utiliza spatiul in intregime. Nu exista cerinte speciale pentru teren-uri, si pot fi usor de instalat pe gazon, asfalt, beton si asa mai departe. Sunt potrivite pentru toate tipurile de activitati in aer liber.

 

Corturi Evenimente, Nunti, Petreceri

 Email

Aceste corturi cu forma atipica au un design extrem de elegant si se preteaza la o mare varietate de evenimente, atat private cat si corporate. Incercam sa actualizam in mod constant oferta corturilor disponibile pentru inchiriere si oferim doar solutiile care se ridica la inalte standarde calitative.  Un cort poate fi ridicat aproape oriunde: in spatii verzi, gradini, paduri, in parcari, pe terasele restaurantelor, pe strazile sau in pietele oraselor, pe acoperisuri plane, langa piscine, pe terenuri sportive. Inaltimea corturilor este de 4m pe centru si 2,5 m la arcadele de intrare

 

 

Cort Herastrau

Galerie Video

Galerie Foto

Sondaj

Va place acest site?
 
Copyright © 2018 www.corturidelux.ro. Toate drepturile rezervate.
Agentia Banner! este software elaborat de Agentia Banner www.corturidelux.ro
Servicii Anunturi Anunturi Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!